ZIN: Vijf Uur Schrijfvuur Video Cursus – schrijfworkshop2020-03-13T11:05:19+02:00

Zoek je tijd om te schrijven?

Hier is het.

Wil je schrijven maar weet je niet goed waar te beginnen? Of weet je dat precies, maar blijf je het daadwerkelijk doen maar uitstellen? Of heb je een verlangen om je verhaal te vertellen – maar geen enkele schrijfervaring? Met deze online cursus maakt auteur en schrijftrainer Geertje Couwenbergh het je zo makkelijk mogelijk!

begin direct!

Vijf uur gegarandeerd schrijfvuur!

Tien dagen lang ontvang je elke dag toegang tot een half uur schrijfvuur. Elke sessie belicht een essentieel aspect van schrijven. Samen bewegen we onze onze pen - na afloop zijn je schrijfspieren officieel opgewarmd.

Wat je krijgt:

  • Tien unieke lessen op een persoonlijk trainingsplatform.
  • Tien opeenvolgende dagen ontvang je de link naar een nieuwe video van dertig minuten in je inbox. Elke video verkent een essentieel thema van schrijfbeoefening, de uit zenboeddhisme afkomstige benadering van schrijven die we gebruiken in deze cursus.
  • Je doet per sessie minstens twee schrijfoefeningen, samen met Geertje. Zo heb je aan het einde van deze cursus gegarandeerd schrijfkilometers gemaakt!
  • Bij elke video tref je aanvullende tekst, met extra oefeningen en leestips.
  • Onbeperkt toegang tot de sessies, zodat je keer op keer je schrijfvuur kunt blijven aanwakkeren!

Of je nu wilt beginnen met schrijven of inspiratie zoekt voor een lopend schrijfproject; deze cursus is je stok achter de deur.

Tip: Je kunt elke dag een nieuwe sessie doen, maar je kunt ze ook verzamelen en doen wanneer het je uitkomt - door bijvoorbeeld een weekend in te richten als persoonlijke schrijfretraite.

Deze schrijfcursus is voor jou als je:

  • je in je eigen tijd de belangrijkste schrijfbasics onder de knie wilt krijgen
  • je je een blog, verhaal, autobiografie, roman of non-fictie project wilt injecteren met nieuwe inspiratie en invalshoeken
  • je vastloopt in een bestaand schrijfproject
  • je wilt ervaren hoe schrijven je zelfinzicht kan geven
  • je een verhaal te vertellen hebt en je schrijfstem zoekt

Volg deze unieke video cursus voor slechts €85

Je bent nog maar een paar simpele stappen verwijderd van het ontsteken van je schrijfvuur. Klik op onderstaande knop om je op te geven:
BEGIN NU!

Deze online schrijfcursus is gebaseerd op Geertje's populaire boek ‘Zin’, dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt - aangevuld met de ervaringen die Geertje de afgelopen tien jaar heeft opgedaan met de honderden schrijvers in haar workshops en individuele begeleiding.

"Geertje is heel inspirerend als persoon en ook haar schrijfoefeningen doorbreken de structuur van mijn 'normale' schrijven."

"De presentatie van de cursus door Geertje is prettig en komt ontspannen en ongekunsteld over, dat heb ik als plezierig en fijn ervaren."

 "Geertje straalt rust uit, dat vond ik fijn en veilig."

over Geertje Couwenbergh
over Geertje Couwenbergh
Ik ken zowel het plezier als de worsteling die bij schrijven komt kijken. Niet alleen door het schrijven van mijn eigen boeken, maar ook door het werken met honderden schrijvers die de afgelopen tien jaar mijn programma's bezochten. Ik kwam erachter dat iedereen die verlangt zichzelf uit te drukken daar tijd en inspiratie voor zoekt - en een stok achter de deur nodig heeft. Ik ben voor veel schrijvers die stok achter de deur.

Of je nu een meerdaags schrijfprogramma bijwoont, vanuit huis een online cursus volgt of één op één aan je schrijfproject werkt; mijn doel is je te ontmoeten in elke fase van je schrijfverlangen. Vanuit daar ondersteun ik je met alle praktische, stilistische en existentiële zaken die komen kijken bij schrijven.

... lees verder

Bijna niemand heeft tijd om te schrijven. Daarom maken we in deze cursus tijd samen.

START NU JE VIJF UUR SCHRIJFVUUR VOOR €85

...of wil je eerst kennismaken? Probeer dan de Schrijf Workout!

Veelgestelde vragen:

Kan ik sessies herhalen nadat ik ze heb afgerond?2020-03-13T11:05:50+02:00

Uiteraard. Deze cursus is speciaal gemaakt om onbeperkt bij terug te komen. Nadat je via bovenstaande link bent ingelogd kun je zo vaak de sessies herhalen als je wilt.

Wanneer kan ik de tweede sessie doen?