Persoonlijke Schrijfbegeleiding

“Ik heb bij Geertje individuele schrijfcoaching genoten, en dat is inderdaad genieten. Ze is een echte mentor: aanmoedigend en steunend, maar ook eerlijk en dus kritisch waar nodig. Ze drukt regelmatig feilloos op je zwakke plekken “au!” maar doet er wel altijd een suggestie ter versteviging bij. Ze geniet met jou van je overwinningen op je schrijfblokkades en geeft je moed om door te gaan. Mij heeft ze zowel geholpen om te beginnen alsook om door te zetten, op mijn schrijfbenen te gaan staan, en te gaan lopen.”

Ben je op zoek naar je schrijfstem, onderwerp of genre? Zie je in een bestaand project door de bomen het bos niet meer? Zoek je ondersteuning bij het structureren van je schrijfverlangen? Wil je eindelijk doorzetten met je blog? Sinds een paar jaar begeleid ik mensen in hun  schrijfproject. Aanvankelijk waren dit vaak deelnemers aan mijn programma’s of online cursus; inmiddels varieert dit van organisaties tot ervaren bloggers.

“Geertje is een fantastische coach. Ik waardeer haar enorme enthousiasme en passie voor het schrijven. Door haar aanstekelijke drive blijf ik met veel energie en plezier schrijven. Ze is niet bang om een spiegel voor te houden en me uit te dagen – en geeft duidelijk commentaar en tips. Haar persoonlijke betrokkenheid en aanpak maakt dat ik in korte tijd enorme stappen heb gezet richting ‘eetbaar’ schrijven.”

Ik denk met je mee van concept tot stijl; samen maken we een persoonlijk plan van aanpak. Waarom wil je schrijven? voor wie? welke inspanning is haalbaar? welk medium leent zich voor jouw stem? zijn allemaal vragen die onderdeel uitmaken van een schrijfproject. Daarnaast duiken we in je schrijfstijl en kijken we waar die versterkt en beter tot uiting kan worden gebracht.

“Geertje heeft me enorm geholpen bij het schrijven van mijn boek. Ik zat helemaal vast en ze heeft me de structuur en mijn schrijfstijl doen herzien – en gaf telkens bruikbare tips. Ze bekeek mijn werk op een kritische, maar heel opbouwende manier. Ze legt duidelijk uit waarom iets wel of niet werkt. Bovendien is Geertje een heel open persoon aan wie je echt al je vragen kunt stellen. Ik kan haar alleen maar aanraden!”

Ik put tijdens een schrijftraject uit mijn eigen schrijfleven, publicaties, ervaring met uitgevers en de avonturen met de honderden deelnemers die in de afgelopen tien jaar mijn schrijfworkshops bezochten. Op LinkedIn kun je meer klantervaringen lezen.

Persoonlijke Begeleiding is partner van Buzz Women