Je schrijven verdiepen waar en wanneer je maar wilt? Kies voor een online schrijfcursus:

Welke cursus past bij mij?

Voel je je helemaal ‘nieuw’ bij schrijven – of bij mij? Dan is de Schrijf Workout een goede plek om te beginnen. Als mijn benadering je bevalt, dan is de ZIN: Vijf Uur Schrijfuur videocursus een uitstekende manier om door te pakken. Als we al eerder hebben samengewerkt, bijvoorbeeld in een workshop of wanneer je mijn boek hebt gelezen, dan is die laatste cursus een goede stok achter de deur om je schrijfvuur brandend te houden.

Het grote verschil tussen de bovengenoemde videoprogramma’s en de cursus Lust in je Leven door Schrijven bij Schrijven Online Academie, is dat deze in PDF vorm is. Als het je dus fijn lijkt om je lessen te lezen, in plaats van een video te zien, dan is dat een uitstekende optie. Bovendien heb je keuze om deze cursus te doorlopen met tussentijds contact (met mij) èn heb je de mogelijkheid feedback op een eindopdracht te krijgen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet contact op te nemen.

over Geertje Couwenbergh
over Geertje Couwenbergh
Ik ken zowel het plezier als de worsteling die bij schrijven komt kijken. Niet alleen door het schrijven van mijn eigen boeken, maar ook door het werken met honderden schrijvers die de afgelopen tien jaar mijn programma’s bezochten. Ik kwam erachter dat iedereen die verlangt zichzelf uit te drukken daar tijd en inspiratie voor zoekt – en een stok achter de deur nodig heeft. Ik ben voor veel schrijvers die stok achter de deur.

Of je nu een meerdaags schrijfprogramma bijwoont, vanuit huis een online cursus volgt of één op één aan je schrijfproject werkt; mijn doel is je te ontmoeten in elke fase van je schrijfverlangen. Vanuit daar ondersteun ik je met alle praktische, stilistische en existentiële zaken die komen kijken bij schrijven.

… lees verder

Veelgestelde vragen: