ZIN – 2019 EDITIE

‘Geertje laat een frisse wind waaien door schrijvend Nederland en Vlaanderen.’
Schrijven Magazine

De schrijfklassieker in een herziene en uitgebreide editie! Vanaf 7 mei is de nieuwe editie te koop – en je kunt hier nu al je exemplaar bestellen.

LIEVE DOT

‘Eerlijk, liefdevol, rauw, grappig, intens, behulpzaam, troostend en ongelooflijk dichtbij – Dot is de beste vriend die je kunt hebben.’
Eveline Helmink

Hoe houd je stand in een stormachtige periode of snel veranderende wereld? Lieve Dot is een reddingsboei in woelige wateren. In dit boek worden de beste vragen en antwoorden van deze populaire rubriek voor het eerst gebundeld. Samen met een aantal nog niet eerder verschenen adviezen, en achtergrondinterviews met ‘Lieve Dot’ zelf.

MAAK WERK VAN JE LEVEN

‘Ontegenzeggelijk één van de meest onverschrokken en pure teksten die ik de afgelopen periode heb gelezen.’

Ben je klaar voor de carrièreshift van je leven? Of je nu meer zin in je werk zoekt, zelfstandigheid overweegt of wilt ontdekken wat je echt wilt: innernemerschap stoomt je klaar voor een nieuwe, revolutionaire toekomst! Door je verlangen te blijven bevragen, belichaamd beslissingen te nemen en uiteindelijk jezelf te bevrijden van grip willen houden op de toekomst, maak je de ultieme promotie tot innernemer.

HARTCORE

‘Erg inspirerend en verhelderend. Als je eens op een andere, meer constructieve manier tegen deze tijd van ‘crisis’ aan wil kijken is dit echt een aanrader! Ik kan veel met de centrale boodschap en vind het een hartelijk cadeautje voor vrienden die meer willen begrijpen van de wereld van hier en nu.’

Wat heeft de destructie van ecosystemen, religieuze fundamentalisering en het dreigende failliet van Europa te maken met hartelijkheid? Alles, volgens dit boekje.  HARTCORE is een een non-New Agey, realistisch en levendig pleidooi voor de onverbiddelijke kracht van hartelijkheid als oplossing voor alles.

ZIN

‘Sans gêne fileert Couwenbergh het schrijfproces. Een bron van inspiratie voor elke auteur.’
HP/ de Tijd

ZIN is niet zomaar een boek over schrijven. Het is een boek over zin krijgen in je leven. Schrijven doe je namelijk met je hele wezen, niet alleen met je brein. Je schrijft met je zintuigen, je herinneringen, je verlangens, je organen. ZIN, vol korte hoofdstukken en verrassende schrijfopdrachten, heeft inmiddels in vijfde editie al bij duizenden mensen hun schrijfzin opnieuw aangewakkerd.

10 WYS

‘Eigentijds, Eigenzinnig & EigenWys!’
Cosmopolitan

In 10WYS staan tien grote levensthema’s centraal, van sexualiteit, pijn en geld tot spiritualiteit en liefde. Ontketen je eigen WYSheidsrevolutie met deze verfrissende mix van boeddhistische inzichten en praktische lifestyletips.

Gratis Download: Firma Hier & Nu

Al meer dan tien jaar beschrijf ik in columns kleine voorvallen en grote inzichten. Vol vallen en opstaan en pogingen de magie van het alledaagse te kraken. Download een de bundel 'Firma Hier&Nu' nu gratis.

dowload Firma Hier&Nu