ZIN – 2019 EDITIE

‘Sans gêne fileert Couwenbergh het schrijfproces. Een bron van inspiratie voor elke auteur.’
HP/ de Tijd

De schrijfklassieker in een herziene en uitgebreide editie!

LIEVE DOT

‘Eerlijk, liefdevol, rauw, grappig, intens, behulpzaam, troostend en ongelooflijk dichtbij – Dot is de beste vriend die je kunt hebben.’
Eveline Helmink

De beste vragen en antwoorden van deze populaire rubriek voor het eerst gebundeld.

MAAK WERK VAN JE LEVEN

‘Ontegenzeggelijk één van de meest onverschrokken en pure teksten die ik de afgelopen periode heb gelezen.’

Ben je klaar voor de carrièreshift van je leven?

HARTCORE

‘Erg inspirerend en verhelderend. Als je eens op een andere, meer constructieve manier tegen deze tijd van ‘crisis’ aan wil kijken is dit echt een aanrader!’

Inspiratie voor alle wereldverbeteraars!

10WYS

‘Eigentijds, Eigenzinnig & EigenWys!’
Cosmopolitan

Vergeet succes en zelfs geluk: wijsheid is het nieuwe statussymbool!

Geertje Couwenbergh
Geertje Couwenberghauteur, antropoloog en schrijftrainer
Ik schreef vijf boeken, waaronder het schrijfboek Zin, dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt en dat onlangs in een hernieuwde en uitgebreide editie verscheen. Mijn laatste boek Lieve Dot, is een bundeling van mijn adviescolumn die ik jaren met veel plezier schreef in Happinez.

Ik ken zowel het plezier als de worsteling die bij schrijven komt kijken. Niet alleen door het schrijven van mijn eigen boeken, maar ook door het werken met honderden schrijvers die de afgelopen tien jaar mijn programma’s bezochten. Ik kwam erachter dat iedereen die verlangt zichzelf uit te drukken daar tijd en inspiratie voor zoekt – en een stok achter de deur nodig heeft. Ik ben voor veel schrijvers die stok achter de deur.

Of je nu een meerdaags schrijfprogramma bijwoont, vanuit huis een online cursus volgt of één op één aan je schrijfproject werkt; mijn doel is je te ontmoeten in elke fase van je schrijfverlangen. Vanuit daar ondersteun ik je met alle praktische, stilistische en existentiële zaken die komen kijken bij (beginnen met) schrijven.

Ik geloof dat schrijven zin geeft en zin maakt. Ik geloof dat lezen je wereld verandert. Het werken met verschillende schrijvers met verschillende ideeën en perspectieven is een privilege. Aarzel niet om contact op te nemen als je denkt te kunnen profiteren van mijn ervaring.