Ben je op zoek naar je schrijfstem, onderwerp of genre? Zie je in een bestaand project door de bomen het bos niet meer? Zoek je ondersteuning bij het structureren van je schrijfverlangen? Wil je eindelijk doorzetten met je blog?

Terwijl jij van je schrijfambities realiteit maakt, bied je vrouwen met minder kansen de mogelijkheid om hun dromen te verwezenlijken.

Voor elk uur persoonlijke begeleiding ontvangt één vrouw in India of Afrika toegang tot permanente educatie. Dit project bereikt vrouwen in hun eigen omgeving en voorziet ze van een opleiding in leiderschap en duurzaam ondernemerschap.

Elk uur waarin ik jou ondersteun creëert zo concrete mogelijkheden voor een vrouw die minder kansen heeft om haar stem te vinden dan jij en ik.

Daarmee begint jouw verhaal vanaf het eerste uur de wereld te veranderen.

Bekijk hier een korte documentaire over wat BuzzWomen doet:

Lees verder op BuzzWomen.org

“Geertje heeft me enorm geholpen bij het schrijven van mijn boek. Ik zat helemaal vast en ze heeft me de structuur en mijn schrijfstijl doen herzien – en gaf telkens bruikbare tips. Ze bekeek mijn werk op een kritische, maar heel opbouwende manier. Ze legt duidelijk uit waarom iets wel of niet werkt. Bovendien is Geertje een heel open persoon aan wie je echt al je vragen kunt stellen. Ik kan haar alleen maar aanraden!”

“Geertje is een fantastische coach. Ik waardeer haar enorme enthousiasme en passie voor het schrijven. Door haar aanstekelijke drive blijf ik met veel energie en plezier schrijven. Ze is niet bang om een spiegel voor te houden en me uit te dagen – en geeft duidelijk commentaar en tips. Haar persoonlijke betrokkenheid en aanpak maakt dat ik in korte tijd enorme stappen heb gezet richting ‘eetbaar’ schrijven.”

Lees hier meer over hoe Persoonlijke Schrijfbegeleiding werkt.