News2018-09-17T17:13:51+00:00

free Audio Essay

I often do standing meditation with the people in my retreats. I’ve written and recorded an essay about what I call ‘Just Standing’. You can download it for free!

Nieuw Boek

Apetrots ben ik op mijn nieuwe boek Lieve Dot: 69 Dilemma's en Radicaal Eerlijk Advies. Meer dan twee jaar lang zweette ik wekelijks mijn hart uit naar Happinez Magazine lezers die mijn raad zochten over [...]

interview over #VOTEFORLOVE

"Ik voel me trots en bevoorrecht om in Nederland te leven. Ik heb het gevoel dat als ik nu niets doe, ik op 16 maart wakker kan worden in een land waar de dingen waarin ik geloof en de vrijheid die zo is bevochten, op het spel komen te staan."

#VOTEFORLOVE

Toen ik de redactie van Happinez Magazine mailde met de oproep om "Iets Te Doen" rolde het onderstaande initiatief er binnen no-time uit: 12 hoofdredactrices van vrouwenbladen waaronder ELLE, Glamour, Harper's Bazaar, Cosmopolitan en JAN spreken zich uit voor het belang van een liefdevolle stem, 15 maart aanstaande.

Onthulling Lieve Dot

Al ruim anderhalf jaar lang beantwoord ik onder het pseudoniem Dot wekelijks een lezersvraag op Happinez.nl. In deze tweeluik-film werd de identiteit van Dot onthuld.