News2018-09-17T17:13:51+02:00

interview met Bodhi

Tien jaar geleden stond ik in 'Ja, ik zit', een boek met jonge boeddhisten. Toen ik werd benaderd voor een update zei ik Anne Kleisen al dat de titel van dat interview 'Nee, ik zit niet meer' zou worden. Lees hier wat er is gebeurd.

free Audio Essay

I often do standing meditation with the people in my retreats. I’ve written and recorded an essay about what I call ‘Just Standing’. You can download it for free!

Nieuw Boek

Apetrots ben ik op mijn nieuwe boek Lieve Dot: 69 Dilemma's en Radicaal Eerlijk Advies. Meer dan twee jaar lang zweette ik wekelijks mijn hart uit naar Happinez Magazine lezers die mijn raad zochten over [...]

interview over #VOTEFORLOVE

"Ik voel me trots en bevoorrecht om in Nederland te leven. Ik heb het gevoel dat als ik nu niets doe, ik op 16 maart wakker kan worden in een land waar de dingen waarin ik geloof en de vrijheid die zo is bevochten, op het spel komen te staan."

#VOTEFORLOVE

Toen ik de redactie van Happinez Magazine mailde met de oproep om "Iets Te Doen" rolde het onderstaande initiatief er binnen no-time uit: 12 hoofdredactrices van vrouwenbladen waaronder ELLE, Glamour, Harper's Bazaar, Cosmopolitan en JAN spreken zich uit voor het belang van een liefdevolle stem, 15 maart aanstaande.

Ga naar de bovenkant